2015年10月15日

Karintou (Fried dough cake)

My favorite dessert keeps changing as I try more Japanese desserts. First time, I tried “karintou”, fried dough cake, in my office and I really loved it.
It is crispy and slightly sweet with different flavors like donut, citrus, cinnamon, cocoa, sweet potato, green tea, sea lettuce, ginger and mixed flavors. I really liked donut and citrus flavors.
I guess it can replace popcorn as I really enjoyed eating it as a snack while watching movie or as a dessert with a cup of coffee. Like many other Japanese desserts it’s also healthy as no additives are used in it.

fried dough cake.jpg


posted by :時の旅:みちくさスタッフ at 14:49 | Comment(0) | TrackBack(0) | スタッフDiary | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント: [必須入力]

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。

この記事へのトラックバック
×

この広告は180日以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。