2015年10月13日

Umitama Salt

Cherry Blossom colored and plum flavored salt
This salt is produced in Kitaura “Himuka no Kuni”.Ume vinegar is soaked with the plum of Kitaura product and plum powder is added in the salt. It is usually served with rice ball, boiled rice in tea, roasted meat, tempura, and sushi. It is prepared in zipper bag and high-quality transparent bottles. You can also use it as a souvenir or present.

By: Ateffa Jalali
umimitama salt.jpg



posted by :時の旅:みちくさスタッフ at 14:01 | Comment(0) | TrackBack(0) | スタッフDiary | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント: [必須入力]

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。

この記事へのトラックバック
×

この広告は180日以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。