2015年10月09日

Umeboshi

Extremely Sour and Salty Pickled Plums
It is said eating umeboshi in Japan is the equivalent of the English expression “an apple a day keeps the doctor away”. These Japanese pickled plums are species of a fruit-bearing tree called plum, however it is more related to apricot. Traditionally they are made by harvesting “ume” fruit and when ripen they are packed in barrels with salt. These salt plums are usually served as side dishes for rice or eaten on rice balls and sometimes served boiled or seasoned for dinner. Also, Umeboshi is believed to have health affects like digestive aid, prevention of nausea, and systemic toxicity.

umebashi.jpg

umeboshi.2.jpg


posted by :時の旅:みちくさスタッフ at 15:12 | Comment(0) | TrackBack(0) | スタッフDiary | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント: [必須入力]

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。

この記事へのトラックバック
×

この広告は180日以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。