2015年10月02日

An, Sweet Bean Paste

It is said, peoples' love of sweets and guilty feelings about over eating them are quiet universal. Thus, it will be a good news to know that Japanese style bean paste is refined, smooth, deep in taste, and contains no fat using only plant ingredients. An or anko, red sweet bean paste, is one of the basic ingredients for Japanese sweets. It is a sweet, dark paste, with deep taste prepared by boiling and mashing azuki beans and sweetened with sugar. I just tried it in Dorayaki , a Japanese sweet also called red bean pancake or yummy buns. The taste is truly awesome and unique.

red bean 3.jpg

dorayaki 2.jpg
Ateffa Jalali


posted by :時の旅:みちくさスタッフ at 11:23 | Comment(0) | TrackBack(0) | スタッフDiary | このブログの読者になる | 更新情報をチェックする
この記事へのコメント
コメントを書く
お名前:

メールアドレス:

ホームページアドレス:

コメント: [必須入力]

認証コード: [必須入力]


※画像の中の文字を半角で入力してください。
※ブログオーナーが承認したコメントのみ表示されます。

この記事へのトラックバック
×

この広告は180日以上新しい記事の投稿がないブログに表示されております。